امگشت (برنج و تن ماهی)
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
امگشت (برنج و تن ماهی)
نوشته شده در سه شنبه 9 خرداد 1391
بازدید : 637
نویسنده : محمد امین رخ

 

           

مواد لازم:

تن ماهی.....................................................................(دو عدد)

 پیاز خرد شده ................................................(یک عدد متوسط)

های معطر(شوید وگشنیز) .......................................(200 گرم )

ادویه جات(زردچوبه/دارچین) ..............................(به مقدار لازم)

برنچ ......................................................................(چهار پیمانه)

رب گوجه فرنگی...................................(نصف قاشق غذا خوری)

پودر سیر .............................................................(به مقدار لازم)

نمک وفلفل..........................................................(به مقدار لازم)

روش تهیه:

برنج را به مدت دو ساعت درآب میزاریم خیس بخوره بعد پیاز رو خرد کرده ودر ماهی تابه همراه روغن ریخته تا خوب سرخ شود بعد شوید وگشنیز را اضافه میکنیم کمی تفت میدهیم بعد از ان رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم تا خوب سرخ بشه و جا بیفته در ادامه تن ماهی را اضافه کرده و ادویهجات را هم با مواد مخلوط میکنیم و کمی هم پودر سیر اضافه میکنیم.

بعد از دم کشیدن برنج مواد مخلوط شده را روی برنج ریخته و تا 15 دقیقه دیگه می ذاریم تا دم بکشه...

                                                    غذا آمادست نوش جان!




:: موضوعات مرتبط: آشپزی , غذاهای جنوب , ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: